Uslovi korišćenja

Upotreba sadržaja sa sajta

LMM Balkan Int. d.o.o. se trudi da objavi i ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, LMM Balkan Int. d.o.o. ne može da garantuje tačnost, preciznost ili sveobuhvatnost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. U pružanju informacija o proizvodima, LMM Balkan Int. d.o.o. se delom oslanja na opis proizvoda koje su napravili proizvođači i treće strane. Može se desiti da materijal na ovom web sajtu sadrže tehničke netačnosti ili tipografske greške. LMM Balkan Int. d.o.o. se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu. Ne garantujemo za bilo kakve savete do kojih ste došli pomoću našeg web sajta.

LMM Balkan Int. d.o.o. je uložio sve napore da prikaže boje proizvoda na web sajtu što je tačnije moguće. Međutim, stvarne boje koje se vide zavise od niza faktora, uključujući ekran, koji se koristi i njegove kalibracije, odnosno postavke monitora. LMM Balkan Int. d.o.o. ne garantuje da je prikaz boja tačan. Ukoliko ste iz bilo kojih razloga nezadovoljni korišćenjem web sajta, molimo da nas kontaktirate in**@le***********.rs

Pristup sajtu

LMM Balkan Int. d.o.o. se trudi da omogući neprekidan pristup web sajtu, bez obaveza. Navodi se da u svrhe održavanja, sinhronizovanja podataka, postavljanja i svih drugih radnji tehničkog tipa, pristup web sajtu može biti onemogućen. LMM Balkan Int. d.o.o. nije odgovorana za nemogućnost pristupanja sajtu, niti za posledice po korisnika koje iz toga mogu proizići. Korišćenjem web sajta prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu učitavanjem dokumenata i sadržaja web sajta. LMM Balkan Int. d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu prouzrokovanu prekidima u radu, greškama i defektima na web sajtu. LMM Balkan Int. d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakve lične povrede, izgubljeni profit ili druge štete proistekle pravilnim ili pogrešnim korišćenjem web sajta.

Linkovi koji su postavljeni na sajt

Linkovi koji se nalaze na našem web sajtu mogu odvesti korisnika na sajtove različitih saradnika, odnosno samostalnih proizvođača isključivo da bi se olakšao rad. Ako budete koristili ove linkove, napustićete naš web sajt. LMM Balkan Int. d.o.o. ne kontroliše web sajtove samostalnih proizvođača i firmi i nije odgovoran za bilo koji od ovih linkova, niti njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekom od linkova koji su povezani sa našim web sajtom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

Upotreba saveta koji se nalaze na sajtu

Svaki korisnik mora imati dozvolu za korišćenje sadržaja sa web sajta, koja nije ekskluzivna, i koja je za privatnu upotrebu. U tom smislu, korisniku je zabranjeno da kopira ili reprodukuje sajt u celini ili delimično, putem bilo kog sredstva i u bilo kom formatu, sada i u budućnosti, da prevodi aplikaciju na drugi jezik ili narečje, prilagođava aplikaciju ili da raspolaže sajtom na bilo koji drugi način osim upotrebe koja mu je dozvoljena ovim instrukcijama. LMM Balkan Int. d.o.o. nije odgovorna za direktne ili indirektne posledice, i štetu koju mogu izazvati netačne informacije ili piraterija. LMM Balkan Int. d.o.o. ne preuzima odgovornost za rezultat saveta koji su dati korisniku. LMM Balkan Int. d.o.o. ne daje nikakvu garanciju eksplicitnu ili implicitnu, i ne preuzima odgovornost za sprovođenje saveta i primenu proizvoda. Oni su dati u smislu uputstva za upotrebu i moraju biti potvrđeni od strane stručnog lica. Za dodatne informacije ili u slučaju nekih nedoumica, korisnik se može obratiti na sledeću adresu in**@le***********.rs 

Korisnički materijal

LMM Balkan Int. d.o.o. na svom web sajtu ne želi od vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. alexandar-cosmetics.com nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje, odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje na web sajt ili sa njega, bilo kojeg nezakonitog, pretećeg, uvredljivog, klevetničkog, pornografskog ili drugog sadržaja i materijala, koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo, niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših online porudžbina.

Leminimacaron.rs može da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje Vaš nalog ili pristup web sajtu ili delovima web sajta, bez prethodne najave, iz bilo kog razloga.

Osnovna načela

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da ste saglasni sa njima u potpunosti. Ukoliko se ne slažete sa navedenim uslovima, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt. Web sajt je vlasništvo LMM Balkan Int. d.o.o. Zrenjanin koji zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira, menja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje Uslove korišćenja, po pitanju usklađivanja sa novim regulatornim ili zakonodavnim merama.

LMM Balkan Int. d.o.o. Vam želi dobrodošlicu na web sajt www.leminimacaron.rs

Naš web sajt omogućava Vam korišćenje usluga i sadržaja svog web sajta u skladu sa navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge www.leminimacaron.rs i obavezujući su za svakog korisnika. Pristupanjem bilo kom delu web sajta, smatra se da korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog web sajta, isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost i da su upoznati sa dole navedenim Uslovima korišćenja:

Osnovna načela

 • Prava intelektualne svojine
 • Lični podaci
 • Materijali koje prosleđuje korisnik
 • Upotreba sadržaja sa sajta
 • Politika privatnosti


Ukoliko odlučite da pristupite ovom web sajtu izvan Srbije, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Svi uslovi su regulisani i tumače se u skladu sa zakonom Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona. U slučaju bilo kakvog spora sa LMM Balkan Int. d.o.o. u vezi sa web sajtom www.leminimacaron.rs i svim sadržajima i materijalima na njemu, nadležan je Privredni sud u Beogradu i svi Međunarodni sudovi, koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

Lični podaci

Lični podaci koje prosledite web sajtu www.leminimacaron.rs, prilikom Registracije, biće tretirani u skladu sa dokumentom o privatnosti na mreži. LMM Balkan Int. d.o.o. je u mogućnosti da sakuplja lične podatke o Korisniku sajta. Shodno odredbama Zakona o informatici, datotekama i slobodi, izmenjenim i dopunjenim, Korisnik ima pravo pristupa, menjanja, kao i brisanja svojih ličnih podataka. Da bi ispunio svoja prava, Korisnik se može obratiti elektronskim putem na e-mail: in**@le***********.rs

Prilikom unosa Vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, tačne, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite Vaš nalog na web sajtu, ažurirate te informacije tako da bi bile istinite, tačne, važeće i potpune).

Odgovorni ste za održavanje poverljivosti i bezbednosti Vašeg korisničkog imena, lozinke i naloga, i bićete odgovorni za sve aktivnosti koje se dešavaju sa naloga koji je zaštićen Vašom lozinkom, kao i sve upotrebe Vašeg korisničkog imena i lozinke, bilo da jeste ili niste ovlastili drugo lice. Pristajete da obavestite LMM Balkan Int. d.o.o. o svakom neovlašćenom korišćenju Vaše lozinke, i svakom drugom narušavanju bezbednosti web sajta.

Slažete se da ne koristite web sajt tako da kršite lokalne, republičke i međunarodne zakone i druge zakonske dokumente. Slažete se da se ne predstavljate imenom neke osobe ili entiteta ili na drugi način lažno predstavljate svoju povezanost sa osobom ili entitetom.

Zabranjeno je da utičete ili ometate rad web sajta, servera ili mreža povezanih sa web sajtom. Slažete se da ne koristite programe za data mining, robote i slične metode za prikupljanje ili ekstradikciju podataka sa web sajta. Zabranjeno je da pokušate da neovlašćeno pristupite bilo kom delu web sajta ili bilo kog drugog naloga, računarskog sistema ili mreža povezanih sa web sajtom, tako što hakujete, kradete lozinke ili ga zloupotrebljavate na bilo koji drugi način.

Reklamacije

Isporuka

Za proizvode koje poručite u online prodavnici www.leminimacaron.rs možete odabrati:

 1. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 4000RSD, dok se za porudžbine ispod 4000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 230RSD. 
 2. Preuzimanje na D Express paketomatu na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Ovaj vid isporuke je besplatan za porudžbine iznad 4000 RSD, dok se za porudžbine ispod 4000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 230 RSD. 
REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je 24h. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. 

Preuzimanje pošiljke

 • www.leminimacaron.rs sarađuje sa kurirskom službom Daily Express. 
 • Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.
 • Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
 • Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem e-maila na in**@le***********.rs
 • Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

 • Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.
 • Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 230 RSD i biće iskazan na računu. 
 • Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave
 • NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke. 
PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

Prezumanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

Da biste na ovaj način mogli da preuzmete svoju pošiljku neophodno je prilikom kreiranja porudžbine odabere ovaj vid dostave a potom odaberete paketomat tj. benzinsku stanicu do koje vam je najkomfornije da odete. 

*Nakon odabira ovog načina isporuke nije moguće preusmeravanje pošiljke na drugu adresu.

Rok isporuke na paketomat

 • Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.
 • Period obrade porudžbine je 24h. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. 
 • Preuzimanje pošiljke
 • Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 
 • Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 
 • Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom ili gift karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

Cena isporuke

 • Isporuka na paketomat je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.
 • Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 230 RSD i biće iskazan na računu. 
 • Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nećete imati bilo kakvih plaćanja na benzinskoj stanici. 
 • NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

USLOVI ONLINE KUPOVINE

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Le Mini Macaron RS sajta. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja. LMM Balkan Int. d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u tekst. Predlažemo da, s vremena na vreme, posetite ovu stranicu i proverite da li su se uslovi možda promenili u odnosu na one koji su važili tokom vaše poslednje posete.

Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Uslovima online kupovine, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Dodatne informacije o Politici privatnosti i Upotrebi sadržaja sa sajta možete pročitati na stranici Uslovi korišćenja. 

Elektronska ponuda proizvoda koja je objavljena na ovom sajtu sadrži sve bitne elemente koji su od značaja za odluku potrošača o kupovini ponuđenih proizvoda. 

Kupovinu na sajtu www.leminimacaron.rs mogu obavljati fizička i pravna lica. Željene proizvode sa našeg sajta možete poručiti direktno, dodavajući ih u korpu.

Opis proizvoda

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Molimo vas da uzmete u obzir da informacije o proizvodima mogu da budu nepotpune, zastarele i netačne usled njihovog ažuriranja. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima i slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. 

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti, u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac. 

Cene

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su cene po kojima kupujete proizvod preko našeg sajta u datom trenutku i u njih je uračunat PDV. Ukupan iznos vaše porudžbine, sa vrednostima rabata i troškovima dostave, jasno je iskazan u korpi, u polju „PREGLED PORUDŽBINE”. 

Po završetku porudžbine na sajtu, dobićete mejl obaveštenja o potvrdi porudžbine. Ovaj mejl sadrži podatke koje ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, kao i informacije o poručenim proizvodima i ukupnoj ceni. 

U slučaju odstupanja cena, iz bilo kog razloga, LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da o tome obavesti kupca.  

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Omogućeni načini plaćanja

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro, DinaCard, AMEX ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa Holest e-commerce d.o.o. i Banca Intesa a.d. Beograd, a obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko Holest e-commerce d.o.o. Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. 

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana, novac rezervisan na vašem računu se oslobađaju i biće vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne

mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno

najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad

Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog

trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.”

Zaštita podataka prilikom plaćanja

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka i u skladu sa PCI-DSS standardima. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

Holest e-commerce d.o.o. koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca, a sam upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

Holest e-commerce d.o.o. se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. PCI standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Povraćaj sredstava u slučaju plaćanja karticama

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro, DinaCard, AMEX ili MasterCard kartice koja je korišćena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Isporuka pošiljaka

Proizvodi koje poručite putem našeg sajta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima LMM Balkan Int. d.o.o. sarađuje. Troškove dostave snosi kupac i plaća ih prilikom preuzimanja pošiljke (u slučaju plaćanja pouzećem), putem e-banking uplatnice (za plaćanje e-bankingom) ili platnom karticom (u slučaju online plaćanja). Detaljnije o načinu plaćanja pogledajte na stranici Način plaćanja. 

Za porudžbine čija je vrednost veća od 3.000 RSD, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Poručivanjem proizvoda preko naše online prodavnice, u slučaju da za način dostave izaberete opciju „dostava kurirskom službom”, dajete saglasnost da vaše podatke dostavimo kurirskoj službi, kako bi na adekvatan način mogli da isporuče proizvode. 

Privatnost podataka

Zaštita privatnosti i ličnih podataka korisnika sajta je od izuzetnog značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa kompanijom LMM Balkan Int. d.o.o. su usklađene sa propisima Republike Srbije.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i mejl adresa. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prilikom online kupovine obrađujemo sledeće vrste podataka o ličnosti:

 • ime i prezime;
 • mejl adresa;
 • adresa (ulica i broj, poštanski broj, grad);
 • broj telefona;
 • podaci o kreditnim/debitnim karticama (samo u slučaju plaćanja online platnim karticama).

LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da čuva privatnost svih kupaca i korisnika sajta www.leminimacaron.rs. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla i kojima je u opisu posla obrada podataka o ličnosti, sa ciljem ispunjenja svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Privatni podaci koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog kojih ste ih poslali.

Pored naših zaposlenih, u cilju pružanja određenih usluga, vaše podatke možemo da ustupimo trećim licima koja pružaju usluge u naše ime (npr. kurirske službe, IT partneri koji se bave održavanjem web sajta). U svim ovim slučajevima naš odnos sa eksternim parterima i način zaštite i korišćenja podataka o ličnosti, obezbedili smo ugovorima u skladu sa Zakonom.

Sve prikupljene informacije o vama prilikom online kupovine su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što obezbeđuje potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa LMM Balkan Int. d.o.o. kompanijom. 

LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti vaše lične podatke od zloupotrebe. Svi naši zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje svih načela zaštite podataka o ličnosti. 

Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti podataka molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Nastavkom kupovine na našem sajtu, smatraćemo da ste u potpunosti pročitali i razumeli uslove pod kojima obrađujemo vaše podatke o ličnosti i da ste nakon čitanja i razumevanja pristali na primenu istih.

U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite samo one podatke koje prikupljamo u cilju ispunjenja određenih zakonskih obaveza. Podatke koje nam dostavljate u cilju kreiranja porudžbine i po osnovu pristanka, dostavljate isključivo na dobrovoljnoj bazi. Napominjemo da bez svih podatka koji su nam neophodni za ispunjenje svrhe, nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama i pružimo vam dogovorene usluge.

Kompanija LMM Balkan Int. d.o.o. preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Svi podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe. 

Odustanak od ugovora

 U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena proizvoda se kupcu vraća po prijemu proizvoda. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
 
PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA PUTEM ONLINE PRODAVNICE

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

 • Broj Vašeg računa-otpremnice
 • Broj lične karte
 • Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Tražene podatke možete dostaviti putem emaila na in**@le***********.rsKada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine. Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun domaćih državljana i nije moguće izvršiti uplatu na račun nerezidenta ili slati novac po kuriru u gotovini.

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.leminimacaron.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Isporuka

Za proizvode koje poručite u online prodavnici www.leminimacaron.rs možete odabrati:

 1. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 4000RSD, dok se za porudžbine ispod 4000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 230RSD. 
 2. Preuzimanje na D Express paketomatu na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Ovaj vid isporuke je besplatan za porudžbine iznad 4000 RSD, dok se za porudžbine ispod 4000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 230 RSD. 
REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je 24h. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. 

Preuzimanje pošiljke

 • www.leminimacaron.rs sarađuje sa kurirskom službom Daily Express. 
 • Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.
 • Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
 • Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem e-maila na in**@le***********.rs
 • Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

 • Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.
 • Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 230 RSD i biće iskazan na računu. 
 • Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave
 • NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke. 
PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

Prezumanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

Da biste na ovaj način mogli da preuzmete svoju pošiljku neophodno je prilikom kreiranja porudžbine odabere ovaj vid dostave a potom odaberete paketomat tj. benzinsku stanicu do koje vam je najkomfornije da odete. 

*Nakon odabira ovog načina isporuke nije moguće preusmeravanje pošiljke na drugu adresu.

Rok isporuke na paketomat

 • Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.
 • Period obrade porudžbine je 24h. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. 
 • Preuzimanje pošiljke
 • Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 
 • Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 
 • Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom ili gift karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

Cena isporuke

 • Isporuka na paketomat je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.
 • Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 230 RSD i biće iskazan na računu. 
 • Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nećete imati bilo kakvih plaćanja na benzinskoj stanici. 
 • NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

USLOVI ONLINE KUPOVINE

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Le Mini Macaron RS sajta. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja. LMM Balkan Int. d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u tekst. Predlažemo da, s vremena na vreme, posetite ovu stranicu i proverite da li su se uslovi možda promenili u odnosu na one koji su važili tokom vaše poslednje posete.

Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Uslovima online kupovine, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Dodatne informacije o Politici privatnosti i Upotrebi sadržaja sa sajta možete pročitati na stranici Uslovi korišćenja. 

Elektronska ponuda proizvoda koja je objavljena na ovom sajtu sadrži sve bitne elemente koji su od značaja za odluku potrošača o kupovini ponuđenih proizvoda. 

Kupovinu na sajtu www.leminimacaron.rs mogu obavljati fizička i pravna lica. Željene proizvode sa našeg sajta možete poručiti direktno, dodavajući ih u korpu.

Opis proizvoda

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Molimo vas da uzmete u obzir da informacije o proizvodima mogu da budu nepotpune, zastarele i netačne usled njihovog ažuriranja. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima i slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. 

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti, u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac. 

Cene

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su cene po kojima kupujete proizvod preko našeg sajta u datom trenutku i u njih je uračunat PDV. Ukupan iznos vaše porudžbine, sa vrednostima rabata i troškovima dostave, jasno je iskazan u korpi, u polju „PREGLED PORUDŽBINE”. 

Po završetku porudžbine na sajtu, dobićete mejl obaveštenja o potvrdi porudžbine. Ovaj mejl sadrži podatke koje ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, kao i informacije o poručenim proizvodima i ukupnoj ceni. 

U slučaju odstupanja cena, iz bilo kog razloga, LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da o tome obavesti kupca.  

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Omogućeni načini plaćanja

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro, DinaCard, AMEX ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa Holest e-commerce d.o.o. i Banca Intesa a.d. Beograd, a obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko Holest e-commerce d.o.o. Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. 

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana, novac rezervisan na vašem računu se oslobađaju i biće vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne

mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno

najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad

Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog

trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.”

Zaštita podataka prilikom plaćanja

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka i u skladu sa PCI-DSS standardima. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

Holest e-commerce d.o.o. koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca, a sam upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

Holest e-commerce d.o.o. se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. PCI standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Povraćaj sredstava u slučaju plaćanja karticama

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro, DinaCard, AMEX ili MasterCard kartice koja je korišćena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Isporuka pošiljaka

Proizvodi koje poručite putem našeg sajta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima LMM Balkan Int. d.o.o. sarađuje. Troškove dostave snosi kupac i plaća ih prilikom preuzimanja pošiljke (u slučaju plaćanja pouzećem), putem e-banking uplatnice (za plaćanje e-bankingom) ili platnom karticom (u slučaju online plaćanja). Detaljnije o načinu plaćanja pogledajte na stranici Način plaćanja. 

Za porudžbine čija je vrednost veća od 3.000 RSD, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Poručivanjem proizvoda preko naše online prodavnice, u slučaju da za način dostave izaberete opciju „dostava kurirskom službom”, dajete saglasnost da vaše podatke dostavimo kurirskoj službi, kako bi na adekvatan način mogli da isporuče proizvode. 

Privatnost podataka

Zaštita privatnosti i ličnih podataka korisnika sajta je od izuzetnog značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa kompanijom LMM Balkan Int. d.o.o. su usklađene sa propisima Republike Srbije.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i mejl adresa. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prilikom online kupovine obrađujemo sledeće vrste podataka o ličnosti:

 • ime i prezime;
 • mejl adresa;
 • adresa (ulica i broj, poštanski broj, grad);
 • broj telefona;
 • podaci o kreditnim/debitnim karticama (samo u slučaju plaćanja online platnim karticama).

LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da čuva privatnost svih kupaca i korisnika sajta www.leminimacaron.rs. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla i kojima je u opisu posla obrada podataka o ličnosti, sa ciljem ispunjenja svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Privatni podaci koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog kojih ste ih poslali.

Pored naših zaposlenih, u cilju pružanja određenih usluga, vaše podatke možemo da ustupimo trećim licima koja pružaju usluge u naše ime (npr. kurirske službe, IT partneri koji se bave održavanjem web sajta). U svim ovim slučajevima naš odnos sa eksternim parterima i način zaštite i korišćenja podataka o ličnosti, obezbedili smo ugovorima u skladu sa Zakonom.

Sve prikupljene informacije o vama prilikom online kupovine su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što obezbeđuje potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa LMM Balkan Int. d.o.o. kompanijom. 

LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti vaše lične podatke od zloupotrebe. Svi naši zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje svih načela zaštite podataka o ličnosti. 

Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti podataka molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Nastavkom kupovine na našem sajtu, smatraćemo da ste u potpunosti pročitali i razumeli uslove pod kojima obrađujemo vaše podatke o ličnosti i da ste nakon čitanja i razumevanja pristali na primenu istih.

U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite samo one podatke koje prikupljamo u cilju ispunjenja određenih zakonskih obaveza. Podatke koje nam dostavljate u cilju kreiranja porudžbine i po osnovu pristanka, dostavljate isključivo na dobrovoljnoj bazi. Napominjemo da bez svih podatka koji su nam neophodni za ispunjenje svrhe, nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama i pružimo vam dogovorene usluge.

Kompanija LMM Balkan Int. d.o.o. preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Svi podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe. 

Robu kupljenu u online prodavnici www.leminimacaron.rs , prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas obavestite putem e-maila na in**@le***********.rs .  U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate putem online formular na ovom linku.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da kontaktirate putem online formular na ovom linku.

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

Tražene podatke možete dostaviti putem online formular na ovom linku.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi www.leminimacaron.rs , već trošak pada na teret kupca. 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

 

Odustanak od ugovora

 U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena proizvoda se kupcu vraća po prijemu proizvoda. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
 
PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA PUTEM ONLINE PRODAVNICE

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

Tražene podatke možete dostaviti putem emaila na in**@le***********.rsKada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine. Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun domaćih državljana i nije moguće izvršiti uplatu na račun nerezidenta ili slati novac po kuriru u gotovini.

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.leminimacaron.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Isporuka

Za proizvode koje poručite u online prodavnici www.leminimacaron.rs možete odabrati:

 1. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 4000RSD, dok se za porudžbine ispod 4000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 230RSD. 
 2. Preuzimanje na D Express paketomatu na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Ovaj vid isporuke je besplatan za porudžbine iznad 4000 RSD, dok se za porudžbine ispod 4000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 230 RSD. 
REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je 24h. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. 

Preuzimanje pošiljke

 • www.leminimacaron.rs sarađuje sa kurirskom službom Daily Express. 
 • Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.
 • Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
 • Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem e-maila na in**@le***********.rs
 • Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

 • Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.
 • Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 230 RSD i biće iskazan na računu. 
 • Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave
 • NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke. 
PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

Prezumanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

Da biste na ovaj način mogli da preuzmete svoju pošiljku neophodno je prilikom kreiranja porudžbine odabere ovaj vid dostave a potom odaberete paketomat tj. benzinsku stanicu do koje vam je najkomfornije da odete. 

*Nakon odabira ovog načina isporuke nije moguće preusmeravanje pošiljke na drugu adresu.

Rok isporuke na paketomat

 • Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.
 • Period obrade porudžbine je 24h. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. 
 • Preuzimanje pošiljke
 • Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 
 • Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 
 • Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom ili gift karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

Cena isporuke

 • Isporuka na paketomat je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.
 • Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 230 RSD i biće iskazan na računu. 
 • Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nećete imati bilo kakvih plaćanja na benzinskoj stanici. 
 • NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

USLOVI ONLINE KUPOVINE

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Le Mini Macaron RS sajta. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja. LMM Balkan Int. d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u tekst. Predlažemo da, s vremena na vreme, posetite ovu stranicu i proverite da li su se uslovi možda promenili u odnosu na one koji su važili tokom vaše poslednje posete.

Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Uslovima online kupovine, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Dodatne informacije o Politici privatnosti i Upotrebi sadržaja sa sajta možete pročitati na stranici Uslovi korišćenja. 

Elektronska ponuda proizvoda koja je objavljena na ovom sajtu sadrži sve bitne elemente koji su od značaja za odluku potrošača o kupovini ponuđenih proizvoda. 

Kupovinu na sajtu www.leminimacaron.rs mogu obavljati fizička i pravna lica. Željene proizvode sa našeg sajta možete poručiti direktno, dodavajući ih u korpu.

Opis proizvoda

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Molimo vas da uzmete u obzir da informacije o proizvodima mogu da budu nepotpune, zastarele i netačne usled njihovog ažuriranja. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima i slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. 

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti, u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac. 

Cene

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su cene po kojima kupujete proizvod preko našeg sajta u datom trenutku i u njih je uračunat PDV. Ukupan iznos vaše porudžbine, sa vrednostima rabata i troškovima dostave, jasno je iskazan u korpi, u polju „PREGLED PORUDŽBINE”. 

Po završetku porudžbine na sajtu, dobićete mejl obaveštenja o potvrdi porudžbine. Ovaj mejl sadrži podatke koje ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, kao i informacije o poručenim proizvodima i ukupnoj ceni. 

U slučaju odstupanja cena, iz bilo kog razloga, LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da o tome obavesti kupca.  

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Omogućeni načini plaćanja

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama – VISA, Maestro, DinaCard, AMEX ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa Holest e-commerce d.o.o. i Banca Intesa a.d. Beograd, a obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko Holest e-commerce d.o.o. Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. 

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana, novac rezervisan na vašem računu se oslobađaju i biće vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne

mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno

najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad

Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog

trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.”

Zaštita podataka prilikom plaćanja

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka i u skladu sa PCI-DSS standardima. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

Holest e-commerce d.o.o. koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca, a sam upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

Holest e-commerce d.o.o. se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. PCI standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Povraćaj sredstava u slučaju plaćanja karticama

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro, DinaCard, AMEX ili MasterCard kartice koja je korišćena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Isporuka pošiljaka

Proizvodi koje poručite putem našeg sajta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima LMM Balkan Int. d.o.o. sarađuje. Troškove dostave snosi kupac i plaća ih prilikom preuzimanja pošiljke (u slučaju plaćanja pouzećem), putem e-banking uplatnice (za plaćanje e-bankingom) ili platnom karticom (u slučaju online plaćanja). Detaljnije o načinu plaćanja pogledajte na stranici Način plaćanja. 

Za porudžbine čija je vrednost veća od 3.000 RSD, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Poručivanjem proizvoda preko naše online prodavnice, u slučaju da za način dostave izaberete opciju „dostava kurirskom službom”, dajete saglasnost da vaše podatke dostavimo kurirskoj službi, kako bi na adekvatan način mogli da isporuče proizvode. 

Privatnost podataka

Zaštita privatnosti i ličnih podataka korisnika sajta je od izuzetnog značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa kompanijom LMM Balkan Int. d.o.o. su usklađene sa propisima Republike Srbije.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i mejl adresa. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prilikom online kupovine obrađujemo sledeće vrste podataka o ličnosti:

LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da čuva privatnost svih kupaca i korisnika sajta www.leminimacaron.rs. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla i kojima je u opisu posla obrada podataka o ličnosti, sa ciljem ispunjenja svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Privatni podaci koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog kojih ste ih poslali.

Pored naših zaposlenih, u cilju pružanja određenih usluga, vaše podatke možemo da ustupimo trećim licima koja pružaju usluge u naše ime (npr. kurirske službe, IT partneri koji se bave održavanjem web sajta). U svim ovim slučajevima naš odnos sa eksternim parterima i način zaštite i korišćenja podataka o ličnosti, obezbedili smo ugovorima u skladu sa Zakonom.

Sve prikupljene informacije o vama prilikom online kupovine su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što obezbeđuje potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa LMM Balkan Int. d.o.o. kompanijom. 

LMM Balkan Int. d.o.o. je dužan da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti vaše lične podatke od zloupotrebe. Svi naši zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje svih načela zaštite podataka o ličnosti. 

Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti podataka molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Nastavkom kupovine na našem sajtu, smatraćemo da ste u potpunosti pročitali i razumeli uslove pod kojima obrađujemo vaše podatke o ličnosti i da ste nakon čitanja i razumevanja pristali na primenu istih.

U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite samo one podatke koje prikupljamo u cilju ispunjenja određenih zakonskih obaveza. Podatke koje nam dostavljate u cilju kreiranja porudžbine i po osnovu pristanka, dostavljate isključivo na dobrovoljnoj bazi. Napominjemo da bez svih podatka koji su nam neophodni za ispunjenje svrhe, nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama i pružimo vam dogovorene usluge.

Kompanija LMM Balkan Int. d.o.o. preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Svi podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe. 

Zatvori
Uloguj me
Zatvori
Moja korpa (0)

Još uvek nema proizvoda u korpi. Još uvek nema proizvoda u korpi.
Zatvori