Ćao!

Da li znaš kako se nanosi gel lak?

U nastavku pronađi video tutorijale i nauči osnove dobrog gel manikira.

Kako naneti LMM gel lak?

Postoji mnogo saveta i trikova za nanošenje gel laka koji čine razliku između dobrog nanošenja i nanošenja koje je predebelo ili ne traje dovoljno dugo (tj. lako se ljušti). Često novi korisnici gel-laka prave male greške tokom procesa nanošenja i onda misle da je bilo kakvo lomljenje posledica formule (hemijskog sastava) gela.

Ako ste novi korisnik gel laka, napravite 2-3 pokušaja manikira da se naviknete na nanošenje gel laka.
Testirali smo naš gel lak bezbroj puta i zaista je neverovatna formula u jednom koraku. Nećete naći bolju formulu na tržištu (zaista!)… Zato budite strpljivi, pažljivo pročitajte naša uputstva za korišćenje i odvojite vreme da se upoznate sa LMM lakom.

Uputstvo za primenu

Kada počnete sa pripremom noktiju, potrebno je samo da gurnete zanoktice nazad (u naše komplete uključujemo gurač zanoktica). Ovo je opcioni korak, ne morate to da radite sve dok redovno koristite ulje za zanoktice i kremu za ruke i ponekad ih potiskujete.

Obrišite ivicu i površinu svakog nokta. Turpijanje površine omogućava da se gel bolje prijanja , a turpijanje ivica pomaže da se gel ne krza. Turpijajte u jednom pravcu pomoću laganih poteza.

Uverite se da je prvi sloj gel laka veoma tanak (sa jedva malo gela na četkici). Nemojte nanositi gomilu laka kao što biste to uradili sa običnim lakom za nokte. Ovo je izuzetno važno kako biste osigurali da osnovni sloj nije previše debeo, što će uticati na trajnost. Možete ukloniti višak gel laka sa četke (pre nanošenja) tako što čete ga obrisati duž otvora bočice. Ovo će pomoći da se obezbedi veoma tanak prvi sloj.

Ako vam lak ostane po koži, koristite štapić za zanoktice ili prst druge ruke, samo da otklonite višak pre nego što lak osušite pod led lampom.

Ako ga razmažete pre nego što stavite nokat u lampu, potrebno je samo da obrišete ceo nokat odstranjivačem natopljenim na tufer i ponovo ga ofarbate.

Zapecite gel lak čim ga naneste (umesto da lak nanosite odjednom na svih pet prstiju, a zatim osušite jedan po jedan). Važno je da se svaki nokat odmah zapeče kako bi se smanjilo vreme za koje je gel izložen vazduhu, jer će to negativno uticati na rezultat. Lampa Mini makaron ima ciklus od 30 sek, a Maxi makaron 60 sec.

Nanesite drugi sloj gel laka i ponovo osušite. Napravite drugi sloj malo deblji ravnomernim potezima četkice. Ovo će stvoriti lep, gladak  spoljnji sloj koji će trajati duže.

Pređite četkicom preko svakog vrha nokta duž ivice, ovo će takođe zaštititi lak od pucanja i ljuštenja.

Ostavite lampu da se ohladi 30- 60 sekundi pre nanošenja laka na drugu ruku.

Tutorial 01

Kako se pravilno nanosi 3u1 gel lak?

Evo videa kako u par koraka, za samo 15 minuta, do lakog i brzog manikira.

Tutorial 02

Uradi sama pedikir sa mini lampom!

Evo videa kako u par koraka, za samo 15 minuta, do lakog i brzog pedikira.

 • LMM ti preporučuje

  Započni svoju manikir avanturu uz baš ove proizvode:
 • Popularno Akcija
  CHERRY REDCHERRY REDCHERRY REDCHERRY REDCHERRY RED
  Crveni mini gel manikir set

  CHERRY RED

  4.949,00 RSD  3.999,00 RSD
 • Popularno Akcija
  PRALINEPRALINEPRALINEPRALINEPRALINEPRALINEPRALINEPRALINE
  Neutralni mini gel manikir set

  PRALINE

  4.949,00 RSD  3.999,00 RSD
 • Akcija
  CASSISCASSISCASSISCASSISCASSIS
  Crveni mini gel manikir set

  CASSIS

  4.949,00 RSD  3.999,00 RSD
 • Popularno Akcija
  Le Maxi "Rouge & Moi"Le Maxi "Rouge & Moi"Le Maxi "Rouge & Moi"Le Maxi "Rouge & Moi"Le Maxi "Rouge & Moi"Le Maxi "Rouge & Moi"Le Maxi "Rouge & Moi"
  Deluxe Maxi gel manikir set

  Le Maxi “Rouge & Moi”

  9.849,00 RSD  8.499,00 RSD
Zatvori
Uloguj me
Zatvori
Moja korpa (0)

Još uvek nema proizvoda u korpi. Još uvek nema proizvoda u korpi.
Zatvori