Politika privatnosti

Zaštita privatnosti podataka

Prikupljanje i obrađivanje ličnih podataka

LMM Balkan Int. prikuplja podatke:

  • Kada posetite i kupujete na www.leminimacaron.rs
  • Putem telefona
  • Kada učestvujete u anketama, akcijama ili takmičenjima
  • Kada kontaktirate našu Korisničku službu online ili putem telefona
  • Kada se registrujete na www.leminimacaron.rs
  • Kada se prijavite na naš Newsletter
  • Kada ostavite komentar o našim proizvodima

Koje vrste podataka LMM Balkan Int. prikuplja?

U svrhu online prodaje i zadovoljstva kupaca, ciljanog online marketinga, poboljšavanja naših proizvoda i usluga, administrativnih i internih biznis svrha, LMM Balkan Int., može prikupljati i obrađivati vaše sledeće lične podatke:

  • Vaše ime i prezime
  • Vašu adresu
  • Vaš broj telefona
  • Vašu e-adresu
  • IP adresu sa koje ste izvršili kupovinu
  • Naziv kompanije

Svi podaci biće tretirani kao poverljive informacije. LMM Balkan Int. obrada ličnih podataka počiva na sledećim pravnim osnovama:

  • Obrada neophodna za izvršenje ugovora zaključenog sa licem na koje se podaci odnose (npr. kupovina na www.leminimacaron.rs)
  • Obrada neophodna za ispunjavanje zakonskih obaveza kojima LMM Balkan Int. podleže (npr.u skladu sa račonovodstvenim pravilnicima)
  • Obrada neophodna u svrhu legitimnih interesa LMM Balkan Int. (npr. interne poslovne svrhe, poput poboljšavanja naše web-stranice ili unapređenja naših usluga I proizvoda I otkrivanja prevara)
  • Vašem pristanku (newsletter-i, registrovanje korisnika)

Koristimo vašu e-adresu kao vezu u izvršavanju vaših porudžbina i za potrebe istraživanja. Ako želite da dobijate naš newsletter, potrebna je saglasnost sa vaše strane.

Ne koristimo vaš broj telefona za prodajne pozive. Bićete kontaktirani telefonom sa naše strane jedino ukoliko postoji problem sa vašom porudžbinom i/ili kako bismo dobili informacije o vašoj dostavi.

Vaši lični podaci mogu biti korišćeni u slučaju policijske istrage, jer prijavljujemo lažne uplate policiji. Delimo korisnički račun i druge lične podatke kada smatramo da je to nužno da bismo bili u skladu sa zakonima na snazi I da bismo sprečili krađe I prevare, npr. u vezi sa kreditnim karticama.

LMM Balkan Int. deli lične podatke jedino sa kurirskim službama koji su povezani za dostavom. Ukoliko je neophodno, LMM Balkan Int. deli lične podatke sa relevantnim dobavljačima robe. LMM Balkan Int. ne deli, ne prodaje niti na bilo koji drugi način čini vaše lične podatke dostupne trećim licima.

Vaše lične podatke čuvaćemo samo onoliko koliko je to neophodno u svrhe opisane u ovoj Zaštiti ličnih podataka. Period čuvanja zavisi od vrste podataka I razloga zbog kog su podaci prikupljeni i sačuvani na prvom mestu. Konstantno pregledamo naše periode zadržavanja, uzimajući u obzir naše razloge za obradu vaših ličnih podataka i pravnu osnovu za to.

„U ime www.leminimacaron.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u LMM Balkan Int. d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti“

Važna nam je vaša sigurnost prilikom kupovine na www.leminimacaron.rs. LMM Balkan Int. je odgovoran za sve podatke i usklađen je sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. Glasnik RS”, br. 97/2008, 104/2009-dr Zakon, 68/2012-odluka US i 107/2012). Lični podaci koje prikupimo biće skladišteni od strane LMM Balkan Int. u Srbiji i moći će im pristupiti entiteti koji pripadaju LMM Balkan Int.. Skladište se na sigurnom kod naših hosting partnera. U svakom trenutku možete:

  • Podneti žalbu nadzornom organu ( npr. Povereniku za zaštitu ličnih podataka)
  • Zatražiti pristup i ispravak ili brisanje ličnih podataka
  • Ograničiti obradu ličnih podataka ili izneti prigovor na obradu ličnih podataka
  • Zahtevati mobilnost ličnih podataka, ukoliko je nužno

Možete dobiti više informacija vezano za lične podatke koje LMM Balkan Int. skladišti i obrađuje o vama, kontaktirajući LMM Balkan Int. Korisničku službu. Kontakt podaci lica za zaštitu podataka o ličnosti su: info@leminimacaron.rs U LMM Balkan Int., posvećeni smo poštovanju važećih zakona i pravila dobrog marketinga. Ukoliko ste pristali na bilo koju od navedenih usluga, zadržavamo pravo da vam šaljemo ažuriranja naših Uslova prodaje i dostave, bez obzira na to da li ste povukli svoj pristanak ili ne. Nećemo vam slati nikakav drugi tip informacija.

Prikupljanje i obrađivanje ličnih podataka

LMM Balkan Int. prikuplja podatke:

  • Kada posetite i kupujete na www.leminimacaron.rs
  • Putem telefona
  • Kada učestvujete u anketama, akcijama ili takmičenjima
  • Kada kontaktirate našu Korisničku službu online ili putem telefona
  • Kada se registrujete na www.leminimacaron.rs
  • Kada se prijavite na naš Newsletter
  • Kada ostavite komentar o našim proizvodima

Koje vrste podataka LMM Balkan Int. prikuplja?

U svrhu online prodaje i zadovoljstva kupaca, ciljanog online marketinga, poboljšavanja naših proizvoda i usluga, administrativnih i internih biznis svrha, LMM Balkan Int., može prikupljati i obrađivati vaše sledeće lične podatke:

  • Vaše ime i prezime
  • Vašu adresu
  • Vaš broj telefona
  • Vašu e-adresu
  • IP adresu sa koje ste izvršili kupovinu
  • Naziv kompanije

Svi podaci biće tretirani kao poverljive informacije. LMM Balkan Int. obrada ličnih podataka počiva na sledećim pravnim osnovama:

  • Obrada neophodna za izvršenje ugovora zaključenog sa licem na koje se podaci odnose (npr. kupovina na www.leminimacaron.rs)
  • Obrada neophodna za ispunjavanje zakonskih obaveza kojima LMM Balkan Int. podleže (npr.u skladu sa račonovodstvenim pravilnicima)
  • Obrada neophodna u svrhu legitimnih interesa LMM Balkan Int. (npr. interne poslovne svrhe, poput poboljšavanja naše web-stranice ili unapređenja naših usluga I proizvoda I otkrivanja prevara)
  • Vašem pristanku (newsletter-i, registrovanje korisnika)

Koristimo vašu e-adresu kao vezu u izvršavanju vaših porudžbina i za potrebe istraživanja. Ako želite da dobijate naš newsletter, potrebna je saglasnost sa vaše strane.

Ne koristimo vaš broj telefona za prodajne pozive. Bićete kontaktirani telefonom sa naše strane jedino ukoliko postoji problem sa vašom porudžbinom i/ili kako bismo dobili informacije o vašoj dostavi.

Vaši lični podaci mogu biti korišćeni u slučaju policijske istrage, jer prijavljujemo lažne uplate policiji. Delimo korisnički račun i druge lične podatke kada smatramo da je to nužno da bismo bili u skladu sa zakonima na snazi I da bismo sprečili krađe I prevare, npr. u vezi sa kreditnim karticama.

LMM Balkan Int. deli lične podatke jedino sa kurirskim službama koji su povezani za dostavom. Ukoliko je neophodno, LMM Balkan Int. deli lične podatke sa relevantnim dobavljačima robe. LMM Balkan Int. ne deli, ne prodaje niti na bilo koji drugi način čini vaše lične podatke dostupne trećim licima.

Vaše lične podatke čuvaćemo samo onoliko koliko je to neophodno u svrhe opisane u ovoj Zaštiti ličnih podataka. Period čuvanja zavisi od vrste podataka I razloga zbog kog su podaci prikupljeni i sačuvani na prvom mestu. Konstantno pregledamo naše periode zadržavanja, uzimajući u obzir naše razloge za obradu vaših ličnih podataka i pravnu osnovu za to.

Zatvori
Uloguj me
Zatvori
Moja korpa (0)

Još uvek nema proizvoda u korpi. Još uvek nema proizvoda u korpi.




Zatvori